Build up and chin up

Finally I go meet with doctor at KK. I cried. I share my story about my mental. I share what I feel and what happen to me. Tomorrow will do a DAS test. I am not going to work today and take MC till tomorrow.

Well everything cuz of this

Guess what. Even tho I have share to people what I feel, dorang cakap aku buat buat. And ditambahkan lagi, bila aku tetiba contact anyone to talk to around pepagi buta or nak masuk malam. Ada yang tak layan and cakap nanti nanti borak.

It is okay. So I meet up with doctor la macam tu. And aku for sure terasa dengan anyone yang aku share apa aku rasa and struggle but dorang rasa aku ni over. Aku akan terasa. So what ever korang yang rasa aku ni pehal entah, terima kasih sudi baca luahan aku walau kau nak aku kuat sendiri, takyah jumpa pakar ambil ubat. Aku tak peduli dah. Aku faham diri aku. Aku je yang boleh ubah diri aku. Kau orang tak layak nak suruh aku ini itu.

I am proud with what I do. and you guys who ignore me and say that I am just weirdo. GO TO HELL AND ROT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: