In the end

Hi. I wanna update that, doctor or psychiatric still tak classified kan what’s going on with my mind and self. I think maybe in the end, I am okay. Case close Also first of all, remember that setiap penulisan aku dalam blog ni bukan setiap post tu aku cerita pasal kau ke apa so jangan…

Tuhan ada

Macam biasa. Tak boleh tidur. Memikirkan banyak perkara dan merasakan sedikit perkara. Takpalah. Tuhan ada.

A lil of happyness

Susah mana pun untuk mencari kegembiraan dan kebahagiaan sendiri, teruskan hidup. InsyaAllah. Susah mana pun nak bangun dari katil dan menikmati sinaran matahari , teruskan ambil masa dan bangun untuk jadi lebih baik walaupun peratusannya sikit. InsyaAllah. Susah mana pun tak nak rasa bersalah dan menyalahkan, teruskan kawal minda dan hati mu. InsyaAllah. I love,…